top of page

WORKSHOP: The tipsy baker

Heb je soms ook wel eens het gevoel dat het onmogelijke toch wel mogelijk is?

Ik volg nu al enkele jaren verschillende workshops bij Rita van Frankfoort - The Cakehouse Heerlen - en dit altijd met het grootste plezier en telkens groter wordende uitdagingen. Zo werd er dan ook begin september een grote glimlach op mijn gezicht getoverd toen ik de mogelijkheid kreeg om een workshop te volgen van dé Dirk Luchtmeijer van Cakez 'N' Fun. Soms zijn verdere woorden overbodig en zegt een beeld vaak meer dan... Hieronder mijn resultaat na een dagje zwoegen en veel fun!!

Wat vind jij er van?


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page