Zaterdag 31 Oktober 2020
zaterdag 31 Oktober 2020
MASTERCLASS
3D-fondant techniek
Van 10u00 tot 15u00
​
Met deze MASTERCLASS workshop nemen we je mee doorheen de dag en ga je met tal van decoratietricks naar huis. Wat gaan we doen?
- Cakecarving en afsmeren
- Suikerpasta kleuren
- Taart overtrekken met fondant
- Assembleren van het geheel
- Tot leven brengen met dust
- Handgemaakt halloween figuurtje
Inschrijving via
Deelnameprijs 79€ alles inclusief
Zelf mee te nemen: eigen lunch
BEPERKTE PLAATSEN!!!

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 7 Maart 2020
zaterdag 7/03
PIMP YOUR CAKE
Van 10u00 tot 13u00
​
Hou jij ervan om je cake te versieren maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Tijdens deze workshop vullen en smeren we een taart af van 15cm. We gaan met een aantal leuke technieken aan de slag (driptechniek, stripes, ed). Wij voorzien alvast alles om je cake te pimpen tot een waar pronkstuk!
​
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 14 December 2019
zaterdag 14/12
BASIS + FIGUUR
​
We focussen ons tijdens deze workshop op de decoratieve elementen. We gaan namelijk aan de slag met modeling paste en maken een mooi kerstfiguurtje (zie foto). Natuurlijk horen de basistechnieken van het snijden, vullen en overtrekken met fondant er natuurlijk ook bij... We voorzien voor deze workshop een biscuit van 15cm.
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders
12 Oktober 2019
zaterdag 12/10
BASIS botercréme + rozette
VOLZET
Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een botercrème spuittechniek en toveren we deze taart om tot een prachtig kunstwerk om mee te pronken en van te genieten.
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 24 Oktober 2020
zaterdag 24/10
BOTERCREMETECHNIEK
Van 9u00 - 12u00
​
Vraag jij je ook af hoe je een taart netjes vult, mooi afsmeert en tot een prachtexemplaar omtovert maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens deze workshop leer je tal van basistechnieken die je vast een zeker op de goede weg zetten om thuis zelf aan de slag te gaan!
1.Taart snijden, vullen, samenstellen, afsmeren
2. Stripe botercrémetechniek
3. Spuittechnieken
In deze workshop wordt alles door ons voorzien en ga je naar huis met tal van leuke basis- en decoratietechnieken en een afgewerkt pronkstuk voor 6 tot 8 personen. Prijs = 69€

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 8 Februari 2020
zaterdag 08/02
Valentijn COOKIE
WORKSHOP start14u tot einde
​
Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties. Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing...

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 23 November 2019
zaterdag 23/11
BASIS Fondant / marmer
VOLZET
Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen en afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een eenvoudige fondant techniek nl. marmertechniek. We bekleden de taart met een gemarmerde fondant en werken deze verder af tot een echt pronkstuk...
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 14 Maart 2020
zaterdag 14/03
DECORATE YOUR CUPCAKE
Van 14u00 tot 17u00
​
Tijdens deze cupcakeworkshop gaan we aan de slag met het versieren van 6 tot 8 cupcakes. We leren ze met verschillende technieken versieren tot prachtige pronkstukken. We gaan onder meer leren werken met fondant om roosjes en andere figuren mee te leren maken. Daarnaast gaan we nog enkele cupcakes versieren met botercréme spuittechnieken...
​
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Vrijdag 14 Februari 2020
vrijdag 14/02
Valentijn COOKIE
WORKSHOP indien 08/02 volzet is
​
Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties. Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing...

@dezoeteglimlach
Inge Penders
Zaterdag 26 Oktober 2019
zaterdag 26/10
Halloween dripcake
Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag me een chocoladedrip en toveren we deze taart om tot een prachtige herfst / halloween creatie om mee te pronken en van te genieten.
​
​
​
​
​

@dezoeteglimlach
Inge Penders