@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 14/12

BASIS FONDANT + FIGUUR

Zaterdag 14 December 2019

  • Facebook

We focussen ons tijdens deze workshop op de decoratieve elementen. We gaan namelijk aan de slag met modeling paste en maken een mooi kerstfiguurtje (zie foto). Natuurlijk horen de basistechnieken van het snijden, vullen en overtrekken met fondant er natuurlijk ook bij... We voorzien voor deze workshop een biscuit van 15cm.
 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 12/10

BASIS botercréme + rozette

VOLZET

12 Oktober 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een botercrème spuittechniek en toveren we deze taart om tot een prachtig kunstwerk om mee te pronken en van te genieten.

 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 23/11

BASIS Fondant / marmer

VOLZET

Zaterdag 23 November 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen en afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een eenvoudige fondant techniek nl. marmertechniek. We bekleden de taart met een gemarmerde fondant en werken deze verder af tot een echt pronkstuk...

 


 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 4 mei 2019

Een "lekkere" handtas

Uur nog te bepalen

Zaterdag 4 mei 2019

  • Facebook

Speciaal voor alle mama's, vrouwen en andere handtasliefhebbers... Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met hmmmm mudcake & chocoladeganache... na wat snij en vormwerk werken we je creatie af tot een "lekker" kunstwerk om mee te pronken en om van te genieten...

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 26/10

Halloween dripcake

Zaterdag 26 Oktober 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag me een chocoladedrip en toveren we deze taart om tot een prachtige herfst / halloween creatie om mee te pronken en van te genieten.  

 © 2017 De Zoete Glimlach. Groenstraat 12, Lanaken - Rekem (B) - 0032497214894