@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 08/02

Valentijn COOKIE 

WORKSHOP start14u tot einde

Zaterdag 8 Februari 2020

  • Facebook

Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties.  Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing... 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 23/11

BASIS Fondant / marmer

VOLZET

Zaterdag 23 November 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen en afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een eenvoudige fondant techniek nl. marmertechniek. We bekleden de taart met een gemarmerde fondant en werken deze verder af tot een echt pronkstuk...

 


 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

vrijdag 14/02

Valentijn COOKIE 

WORKSHOP indien 08/02 volzet is 

Vrijdag 14 Februari 2020

  • Facebook

Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties.  Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing... 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 26/10

Halloween dripcake

Zaterdag 26 Oktober 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag me een chocoladedrip en toveren we deze taart om tot een prachtige herfst / halloween creatie om mee te pronken en van te genieten.  

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 14/12

BASIS + FIGUUR

Zaterdag 14 December 2019

  • Facebook

We focussen ons tijdens deze workshop op de decoratieve elementen. We gaan namelijk aan de slag met modeling paste en maken een mooi kerstfiguurtje (zie foto). Natuurlijk horen de basistechnieken van het snijden, vullen en overtrekken met fondant er natuurlijk ook bij... We voorzien voor deze workshop een biscuit van 15cm.
 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

zaterdag 12/10

BASIS botercréme + rozette

VOLZET

12 Oktober 2019

  • Facebook

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een botercrème spuittechniek en toveren we deze taart om tot een prachtig kunstwerk om mee te pronken en van te genieten.

 

voorbeeld pinterest

voorbeeld pinterest

 © 2017 De Zoete Glimlach. Groenstraat 12, Lanaken - Rekem (B) - 0032497214894