top of page

ONS HUIDIG AANBOD WORKSHOPS

WS cupcake2.jpg

VRIJDAG 3 Maart. '23
9u00 tot 12u30+-

PIMP YOUR CUPCAKE
PIPING SKILLS

Vraag je je ook wel eens af hoe de mooi versierde cupcakes worden gemaakt dan is deze workshop vast en zeker iets voor jou! Na deze workshop ga je eindelijk beseffen wat je allemaal kan doen met de spuitmondjes die je waarschijnlijk thuis al heel lang in je schuif hebt liggen. Op het einde van de workshop ga je naar huis met 6 door jou gepimpte cupcakes.

 

- Kennismaking met het materiaal

- Kleuren botercréme

- Aanleren van SWIRLS

- Maken van ROSETTEN

- En andere spuittechnieken
 

* Recepten inbegrepen van merengue en swiss Merengue botercréme. Exclusief huisrecepten dezoeteglimlach.

 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 75€ alles inclusief

6 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

WS cupcake.jpg

ZATERDAG 28 Jan. '23
9u00 tot 12u30+-

PIMP YOUR CUPCAKE
PIPING SKILLS

Vraag je je ook wel eens af hoe de mooi versierde cupcakes worden gemaakt dan is deze workshop vast en zeker iets voor jou! Na deze workshop ga je eindelijk beseffen wat je allemaal kan doen met de spuitmondjes die je waarschijnlijk thuis al heel lang in je schuif hebt liggen. Op het einde van de workshop ga je naar huis met 6 door jou gepimpte cupcakes.

 

- Kennismaking met het materiaal

- Kleuren botercréme

- Aanleren van SWIRLS

- Maken van ROSETTEN

- En andere spuittechnieken
 

* Recepten inbegrepen van merengue en swiss Merengue botercréme. Exclusief huisrecepten dezoeteglimlach.

 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 75€ alles inclusief

6 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

pimp cupcake.jpg

VRIJDAG 21 Oktober '22
PIMP YOUR CUPCAKE
Van 9u30 - 12u00 (einde)

Vraag je je ook wel eens af hoe de mooi versierde cupcakes worden gemaakt dan is deze workshop vast en zeker iets voor jou! Na deze workshop ga je eindelijk beseffen wat je allemaal kan doen met de spuitmondjes die je waarschijnlijk thuis al heel lang in je schuif hebt liggen. Op het einde van de workshop ga je naar huis met 6 door jou gepimpte cupcakes.

 

- Kennismaking met het materiaal

- Kleuren botercréme

- Aanleren van SWIRLS

- Maken van ROSETTEN

- En andere spuittechnieken
 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 59€ alles inclusief

6 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

IMG-20230118-WA0073 (1).jpg

DONDERDAG 9 Maart. '23
18u30 - 21u00+-

FLOWERHOOP
WORKSHOP GEGEVEN DOOR DAGMAR VAN FLORAMIEK.HANDMADE 
@DEZOETEGLIMLACH TAARTATELIER

Altijd al eens zelf aan de slag willen gaan met droogbloemen, maar niet goed weten hoe je hieraan moet beginnen? Of heb je nood aan een avond me-time om even te ontsnappen aan de dagelijkse rush? Dan is onze workshop  Flowerhoop zeker iets voor jou! 

 

Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je de mooiste flowerhoop kan maken! Je kan kiezen tussen een hangende flowerhoop of een staande flowerhoop. Daarnaast heb je de keuze tussen een zwarte of gouden ring!

 

Inbegrepen in de workshop: de nodige materialen, je zelfgemaakte en unieke flowerhoop, een avond gevuld met gezelligheid en creativiteit, een hapje en een drankje en een antwoord op al je vragen. 

 

Deelnameprijs €65 alles inclusief! 

 

Inschrijven voor de workshop Flowerhoop kan door ons een berichtje te sturen met de info:

  • Je naam + telefoonnummer

  • Kleurkeuze droogbloemen: 2 a 3 kleuren zodat we een mooi pakketje kunnen samenstellen. 

  • Een hangende of staande ring?

  • Een gouden of zwarte ring?

WS flowercake2.jpg

ZATERDAG 14 Jan. '23
13u30 tot 17u00+-

FLOWERCAKE - 145€ 

Vind je deze taarten ook zo geweldig al ik? Dan neem ik je deze keer mee in de nieuwste decoratietechnieken van de flowercakes. Ben je een hobbyist, creatieveling of heb je toch al enige ervaring? Dan neem ik je graag tijdens de leerrijke doch gezellige namiddag mee en maken we samen deze fantastische taart. 

 

- Kennismaking met het materiaal

- Keuze diverse bloemen  / kleurpalet

- foodproof maken van bloemen

- Kleuren swiss merengue buttercréme

- Stapelen, vullen & strak zetten van de

   taart

- Afgewerkte taart is voor 10 a 12 pers.

  (kan in de diepvries worden bewaard)

- Keuze uit chocoladecake / vanillecake

- Vullingkeuze: rood fruit, Nutella, Oreo

   speculaas, salted caramel

 

* Recepten inbegrepen van merengue en swiss Merengue botercréme. Exclusief huisrecepten dezoeteglimlach.
 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 145€ alles inclusief

5 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

WS spring.jpg

ZATERDAG 18 Maart. '23
13u30 tot 17u00+-

START OF SPRING

Vind je deze taarten ook zo geweldig al ik? Dan neem ik je deze keer mee in de nieuwste decoratietechnieken van de flowercakes. Ben je een hobbyist, creatieveling of heb je toch al enige ervaring? Dan neem ik je graag tijdens de leerrijke doch gezellige namiddag mee en maken we samen deze fantastische taart. 

 

- Kennismaking met het materiaal

- Keuze diverse bloemen  / kleurpalet

- foodproof maken van bloemen

- Kleuren swiss merengue buttercréme

- Stapelen, vullen & strak zetten van de

   taart

- Ouweltechnieken

- Afgewerkte taart is voor 10 a 12 pers.

  (kan in de diepvries worden bewaard)

- Keuze uit chocoladecake / vanillecake

- Vullingkeuze: rood fruit, Nutella, Oreo

   speculaas, salted caramel

 

* Recepten inbegrepen van merengue en swiss Merengue botercréme. Exclusief huisrecepten dezoeteglimlach.
 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 145€ alles inclusief

5 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

WS flowercake.jpg

ZATERDAG 17 Dec. '22
13u30 tot 17u00+-

FLOWERCAKE - 145€ 

Vind je deze taarten ook zo geweldig al ik? Dan neem ik je deze keer mee in de nieuwste decoratietechnieken van de flowercakes. Ben je een hobbyist, creatieveling of heb je toch al enige ervaring? Dan neem ik je graag tijdens de leerrijke doch gezellige namiddag mee en maken we samen deze fantastische taart. 

 

- Kennismaking met het materiaal

- Keuze diverse bloemen  / kleurpalet

- foodproof maken van bloemen

- Kleuren swiss merengue buttercréme

- Stapelen, vullen & strak zetten van de

   taart

- Afgewerkte taart is voor 15 a 20 pers.

  (kan in de diepvries worden bewaard)

- Keuze uit chocoladecake / vanillecake

- Vullingkeuze: rood fruit, Nutella, Oreo

   speculaas, salted caramel

 

* Recepten inbegrepen van merengue en swiss Merengue botercréme. Exclusief huisrecepten dezoeteglimlach.
 

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 145€ alles inclusief

5 PLAATSEN!!

Betaald = ingeschreven!!

bottom of page