Zaterdag 31 Oktober 2020

zaterdag 31 Oktober 2020

MASTERCLASS

3D-fondant techniek

Van 10u00 tot 15u00

Met deze MASTERCLASS workshop nemen we je mee doorheen de dag en ga je met tal van decoratietricks naar huis. Wat gaan we doen?
- Cakecarving en afsmeren
- Suikerpasta kleuren
- Taart overtrekken met fondant
- Assembleren van het geheel
- Tot leven brengen met dust
- Handgemaakt halloween figuurtje

Inschrijving via dezoeteglimlach@gmail.com
Deelnameprijs 79€ alles inclusief
Zelf mee te nemen: eigen lunch
BEPERKTE PLAATSEN!!!

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 7 Maart 2020

zaterdag 7/03

PIMP YOUR CAKE

Van 10u00 tot 13u00

Hou jij ervan om je cake te versieren maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Tijdens deze workshop vullen en smeren we een taart af van 15cm. We gaan met een aantal leuke technieken aan de slag (driptechniek, stripes, ed). Wij voorzien alvast alles om je cake te pimpen tot een waar pronkstuk!

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 14 December 2019

zaterdag 14/12

BASIS + FIGUUR

We focussen ons tijdens deze workshop op de decoratieve elementen. We gaan namelijk aan de slag met modeling paste en maken een mooi kerstfiguurtje (zie foto). Natuurlijk horen de basistechnieken van het snijden, vullen en overtrekken met fondant er natuurlijk ook bij... We voorzien voor deze workshop een biscuit van 15cm.


 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

12 Oktober 2019

zaterdag 12/10

BASIS botercréme + rozette

VOLZET

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een botercrème spuittechniek en toveren we deze taart om tot een prachtig kunstwerk om mee te pronken en van te genieten.

 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 24 Oktober 2020

zaterdag 24/10

BOTERCREMETECHNIEK

Van 9u00 - 12u00

Vraag jij je ook af hoe je een taart netjes vult, mooi afsmeert en tot een prachtexemplaar omtovert maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens deze workshop leer je tal van basistechnieken die je vast een zeker op de goede weg zetten om thuis zelf aan de slag te gaan!

1.Taart snijden, vullen, samenstellen, afsmeren
2. Stripe botercrémetechniek
3. Spuittechnieken

In deze workshop wordt alles door ons voorzien en ga je naar huis met tal van leuke basis- en decoratietechnieken en een afgewerkt pronkstuk voor 6 tot 8 personen. Prijs = 69€

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 8 Februari 2020

zaterdag 08/02

Valentijn COOKIE 

WORKSHOP start14u tot einde

Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties.  Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing... 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 23 November 2019

zaterdag 23/11

BASIS Fondant / marmer

VOLZET

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen en afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag met een eenvoudige fondant techniek nl. marmertechniek. We bekleden de taart met een gemarmerde fondant en werken deze verder af tot een echt pronkstuk...

 


 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 14 Maart 2020

zaterdag 14/03

DECORATE YOUR  CUPCAKE

Van 14u00 tot 17u00

Tijdens deze cupcakeworkshop gaan we aan de slag met het versieren van 6 tot 8 cupcakes. We leren ze met verschillende technieken versieren tot prachtige pronkstukken. We gaan onder meer leren werken met fondant om roosjes en andere figuren mee te leren maken. Daarnaast gaan we nog enkele cupcakes versieren met botercréme spuittechnieken...

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Vrijdag 14 Februari 2020

vrijdag 14/02

Valentijn COOKIE 

WORKSHOP indien 08/02 volzet is 

Tijdens deze COOKIE workshop gaan we met een kleine groep deelnemers (max. 4) een eigen Valentijn hart in cookiedeeg leren bakken en maak je ook zelf de bijpassende decoraties.  Als je decoraties klaar zijn, ga je aan de slag om de cookie cake zelf samen te stellen en te decoreren, tot een heerlijk en mooi eindresultaat! Je gaat naar huis met de nodige tips en tricks en een unieke Valentijn verrassing... 

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

Zaterdag 26 Oktober 2019

zaterdag 26/10

Halloween dripcake

Tijdens deze workshop gaan we een taart snijden, vullen & afsmeren in botercrème. Nadien gaan we aan de slag me een chocoladedrip en toveren we deze taart om tot een prachtige herfst / halloween creatie om mee te pronken en van te genieten.  

@dezoeteglimlach

Inge Penders

  • Facebook

voorbeeld pinterest

voorbeeld pinterest

 © 2017 De Zoete Glimlach. Groenstraat 12, Lanaken - Rekem (B) - 0032497214894