October 31, 2017

Ken je dat gevoel?! 

Een beeld in je hoofd, je kan het bijna proeven, bijna aanraken...

De perfecte eclair, neen geen éclair (Frans voor bliksem) maar een Eclair!

Dé eclair, dat maken we toch gewoon even... Niets is minder waar! Het is een ware zoektocht en een confrontat...

October 7, 2017

Heb je soms ook wel eens het gevoel dat het onmogelijke toch wel mogelijk is?

Ik volg nu al enkele jaren verschillende workshops bij Rita van Frankfoort -
The Cakehouse Heerlen - en dit altijd met het grootste plezier en telkens groter wordende uitdagingen. Zo werd er d...

August 10, 2017

Een uitnodiging maken voor de 70 jarigen van Zutendaal. Authentiek, op maat en toch modern... Mijn vader kwam met de vraag om een uitnodiging te maken voor de 70 jarigen. De uitnodiging mag wat klasse uitstralen... Ik ging aan de slag met het geboortejaar van de jubila...

August 7, 2017

Onlangs ging ik samen met manlief naar het zoveelste kringloopbezoek. Wat ik niet voor mogelijk hield, werd werkelijkheid... mijn eerste "kringloopgelukje"!

Ik werd getriggerd door de titel

" De bakkers dochter" van Sarah McCoy.

Het leek me een leuk boek voor onze aa...

July 19, 2017

Na verschillende bezoekjes bij UNIZO Hasselt ben ik dan toch tot de vaststelling gekomen dat het ondernemerschap niet steeds vanzelfsprekend is. Begrijp me niet verkeerd: we worden goed begeleid door de mensen van Unizo maar er komt toch wat bij kijken! Vanmiddag nog e...

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 31, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon