De eerste stappen naar zelfstandigheid zijn "ondernomen"

July 19, 2017

Na verschillende bezoekjes bij UNIZO Hasselt ben ik dan toch tot de vaststelling gekomen dat het ondernemerschap niet steeds vanzelfsprekend is. Begrijp me niet verkeerd: we worden goed begeleid door de mensen van Unizo maar er komt toch wat bij kijken! Vanmiddag nog even langs geweest bij Zenito Hasselt om nog wat "hete hangijzers" laten af te koelen of toch ten minste tot zo'n temperatuur te brengen dat ze ter hand kunnen worden genomen. En ja hoor, er is wat licht aan het einde van de tunnel. Het is dan ook de bedoeling om dit jaar nog te starten met een aantal onderdelen van De Zoete Glimlach (binnenkort meer hierover) en naar het voorjaar van 2018 toe eindelijk van start te kunnen gaan met het aanbieden van onze taarten in alle vormen, smaken en maten...

 

Ik hou jullie dan natuurlijk op de hoogte van de eventuele verdere ontwikkelingen maar eerst een paar weekjes verdiende gezinsvakantie. 

 

Oh ja, ik was het bijna vergeten... ons logo.. wat vinden jullie ervan...

Hieronder alvast een kleine impressie van het maken ervan...

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 31, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

 © 2017 De Zoete Glimlach. Groenstraat 12, Lanaken - Rekem (B) - 0032497214894